Occasion

Occasion kopen? Ga naar een betrouwbare dealer

Je rijdt al jaren rond in je vertrouwde auto, maar nu is het voertuig toch echt aan vervanging toe. Om geld te besparen, heb je besloten een occasion te kopen. Je kunt dit nu bij een particulier doen, maar je kunt er ook voor kiezen jouw occasion bij een betrouwbare dealer te kopen. Waarom deze laatste optie toch echt beter is, lees je in dit artikel.

Garantie op kwaliteit

Kies je voor occasion kopen bij een particulier, dan heb je nooit de garantie op kwaliteit. De occasion kan bijvoorbeeld verborgen gebreken hebben, maar ook een teruggedraaide tellerstand. Koop je jouw occasion bij een betrouwbare dealer, dan weet je zeker dat je een goede investering doet. Een betrouwbare dealer als Bynco verkoopt namelijk alleen auto’s van hoge kwaliteit, zonder verborgen gebreken en uiteraard zonder teruggedraaide tellerstand.

De beste service

Daarnaast krijg je van een betrouwbare dealer als Bynco altijd de beste service. Is er toch iets mis met de auto? Dan sta je er niet alleen voor. Heb je de auto bij een particulier gekocht, dan sta je er wel alleen voor en moet je dit probleem helemaal zelf oplossen én bekostigen. Bij Bynco krijg je zelfs 14 dagen de tijd om jouw occasion te testen. Ben je toch niet tevreden met het voertuig, dan kun je een andere occasion kopen. Bij een particulier is dit allemaal niet mogelijk.

Wil jij een garantie op hoge kwaliteit én de beste service? Koop jouw tweedehands auto dan niet bij een particulier, maar doe dit bij een betrouwbare dealer. Heb je geen zin om meerdere dealers en/of garages langs te gaan? Dan koop je jouw occasion gewoon online bij Bynco. Je hoeft de deur niet eens uit voor occasion kopen, maar je krijgt wel een auto die volledig aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet en die je bovendien 14 dagen mag testen.